Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση «Sexy Laundry» μετά από ξέσπασμα που δέχτηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Μετά μάλιστα την εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου έκανε δηλώσεις για το metoo η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ενοχλήθηκε περισσότερο και θέλησε να μιλήσει δημόσια και να λύσει τη συνεργασία τους.

Η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας τι συνέβη και αποχωρεί από την παράσταση. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση δέχθηκε επίθεση οργής κάτι που δεν περίμενε και δεν είχε άλλη ανοχή και αντοχή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι δύο ηθοποιοί από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν προστριβές και εντάσεις.

Αρχικά το θέατρο ΚΑΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την αυλαία της παράστασης: «Οι παραστάσεις του “Sexy Laundry” ολοκληρώθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στηριξή σας και για τα συνεχόμενα sold out των τελευταίων μηνών. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη θεατρική σεζόν. Sexy Laundry, της Michele Riml Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος».

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου Κάππα και του σκηνοθέτη κυρίου Παπαδόπουλου, αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων του έργου με τίτλο “Sext Laundry”, όπου συμμετείχα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022. Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας. Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση, αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική “χημεία”. Τη δική μου τη γενικά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω.

Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους, πολίτες του κόσμου που έρχονται, στις γυναίκες κυρίως, αλλά και στους άντρες και παρακολουθώντας την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” τη Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής: Αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα αρχικά να το εκλάβω, είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται, δεν κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ».

Αναδημοσίευση: espressonews.gr