Στις 9 και 10 Οκτώβρη, 35+ εξειδικευμένοι προσκεκλημένοι θα αναλύσουν την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης υπό το πρίσμα του Πολιτισμού, της Κοινωνίας, της Εκπαίδευσης, της Οικονομίας και του Περιβάλλοντος!

Ο οργανισμός Portal of Sustainable Development συστήνει στο κοινό το “Syniparxis Forum 2021” στις 9 & 10 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Γ.Καραμπατζός” στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ελ.Βενιζέλου 70, Καλλιθέα), με στόχο τη δημιουργία μιας στοχευμένης συζήτησης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στη σύγχρονη και μελλοντική Ελλάδα.

Οι 35+ προσκεκλημένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό, πολιτικοοικονομικό και τον χώρο του πολιτισμού θα φωτίσουν κάθε πτυχή του πεδίου με ομιλίες, παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων και workshops. Στη διάρκεια του Forum, που θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται επίσημα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης -ως μία από τις δράσεις που γίνονται στη χώρα μας-, θα αναλυθεί η πολυδιάστατη έννοια της Βιώσιμης Ανάπτυξης υπό το πρίσμα της Οικονομίας, της Κοινωνίας, του Πολιτισμού και ασφαλώς του Περιβάλλοντος, πυλώνες στους οποίους εδράζεται η Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αυτή η επιδιωκόμενη ετήσια συνάντηση ανθρώπων, φορέων, θεσμών, οργανισμών και επιστημόνων προσβλέπει σε έναν σταθερό κύκλο επικοινωνίας για την πραγμάτωση της αειφορίας στην δεκαετία που διανύουμε, προσεγγίζοντας ολιστικά την Agenda 2030 και τους 17 Στόχους που έθεσε ο Ο.Η.Ε το 2015. Επιπλέον, στο forum θα υπάρχει και αντιπροσωπεία του Youthvoice για τον συντονισμό ενός από τα panel. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε όλες και όλους εκεί!

Μη χάσετε αυτό το μοναδικό γεγονός, το οποίο συνδυάζει νέες επιστημονικές έρευνες και διεργασίες της αγοράς. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ανατρέξτε στην σελίδα του Forum καθώς και στην διαδικτυακή εκδήλωσή της.

Αντίστοιχα, ακολουθήστε το Portal of Sustainable Development για να είστε ενήμεροι για όλες τις συναφείς δράσεις τους: