Κάθε  εγχείρημα, πολλώ δε μάλλον συγγραφικό, οφείλει την γέννησή του  στον ανθρώπινο παράγοντα που το διακρίνει : την ομάδα. Πίσω από το Youth Voice, τόσο τεχνικά/διαδικαστικά όσο και ουσιαστικά, θα ανακαλύψετε πολλά υποσχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες  που βρίσκονται είτε στο προπτυχιακό είτε στο μεταπτυχιακό τους στάδιο σπουδών, οι οποίοι έχουν διακριθεί ποικιλοτρόπως, ο κάθε ένας και η κάθε μία στο εκάστοτε αντικείμενο επιλογής τους. Χωρίς την προσωπική συμβολή όλων των δρώντων, οι στοιχειοθετημένες απόψεις, οι κριτικές προσεγγίσεις, οι εναλλακτικές προτάσεις και πάσης φύσεως ενημερωτικές δράσεις του Youth Voice θα έμεναν ατελέσφορες. Το Youth Voice είναι οι άνθρωποί του! Γνωρίστε τους μέσα από τη δουλειά τους! 

Θεοφάνης Κοτσώνης

Θεοφάνης Κοτσώνης

Αρχισυντάκτης - Ιδρυτής του Youth Voice.

Είναι τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας διοίκησης, στη σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Ασχολείται με την ερευνητική αρθρογραφία και έχει συνεργαστεί με διάφορα έγκριτα μέσα ενημέρωσης. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εδράζονται στην Πολιτική Επιστήμη και Οικονομία καθώς και στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και προσομοιώσεων, διπλωματικού, οικονομικού και κοινοβουλευτικού περιεχομένου όντας παράλληλα συνιδρυτής και προπονητής Ρητορικού Ομίλου. Πιστεύει πως «όσο και αν εθελοτυφλεί κανείς μπροστά στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις συνέπειές της». Είναι Αρχισυντάκτης και Ιδρυτής του Youth Voice.

Ελένη Μπέλκα

Ελένη Μπέλκα

Αναπληρώτρια Αρχισυντάκτρια - Ιδρυτικό Μέλος

Σπουδάζει Νομική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Έχει συμμετάσχει σε αποστολή μαθητών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο με το πρόγραμμα Euroscola, όπου εξελέγη και διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής που επεξεργάστηκε προτάσεις για την επίλυση του προσφυγικού ζητήματος. Ως μαθήτρια συμμετείχε στο Κοινοβούλιο για την Επιστήμη και σε ρητορικούς αγώνες. Μέχρι και σήμερα προετοιμάζει, μαζί με άλλους φοιτητές, μαθητές λυκείου για σχολικούς ρητορικούς αγώνες. Τρέφει έντονο ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Άγγελος Τσατσαρώνης

Άγγελος Τσατσαρώνης

Τεχνικός Υπεύθυνος - Σύμβουλος Επικοινωνίας Ιδρυτικό Μέλος

Σπουδάζει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Ίδρυσε και συντονίζει την Τηλεοπτική Ομάδα του Τμήματός του. Έχει κάνει σπουδές Σύγχρονου Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο. Ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια με το μοντάζ, την επεξεργασία ήχου και εικόνας καθώς και την κατασκευή ιστοσελίδων. Ενδιαφέρεται για θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα  επικοινωνίας, μάρκετινγκ, διαφήμισης και πολιτισμού. Έχει συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία έξι ταινιών μικρού μήκους έως σήμερα, οι περισσότερες από τις οποίες κατέλαβαν πρώτες θέσεις σε Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ.