Ένοπλος άνδρας έφτασε μπροστά από το σπίτι του Ερντογάν και ζητούσε να τον συναντήσει λέγοντας πως είναι ο «Μεσσίας» – Πυροβόλησε τρεις φορές, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, πριν εξουδετερωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ένοπλος άνδρας επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη! Σύμφωνα με το Odatv το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10, με τον άνδρα που φώναζε «Εγώ είμαι ο Μεσσίας», να τραβά όπλο. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να το πυροβολήσουν στο πόδι ώστε να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το κανάλι της αντιπολίτευσης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα και όλα ξεκίνησαν όταν ένα άτομο πλησίασε το σπίτι στην περιοχή Κισίκλι. Πρόκειται για τον İbrahim Karakoyun, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο «Μεσσίας» και είπε ότι ήθελε να συναντηθεί με τον πρόεδρο μπροστά από το σπίτι του Ερντογάν.

Όταν οι αντιτρομοκρατικές ομάδες θέλησαν να ερευνήσουν τον ύποπτο εκείνος τράβηξε το όπλο του – μία Beretta- και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα τρεις φορές. Η αστυνομία πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια εξουδετέρωσε τον Ιμπραχίμ Καρακογιούν, ο οποίος δεν άφησε το όπλο του, χτυπώντας τον στο δεξί πόδι πάνω από το γόνατο. Μετά την κλήση του ασθενοφόρου στο σημείο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό κράτηση.

Αναδημοσίευση Reader