Φως στα αίτια θανάτου του γνωστού τράπερ MadClip έδωσε το πόρισμα για το δυστύχημα με την Porsche.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας του MadClip, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου από τον οδηγό.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία».

Σύμφωνα με τον ειδικό πραγματογνώμονα, το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά την στροφή, ενώ έτρεχε με 134 χιλ. ανα ώρα, και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώo, κάποιος άνθρωπος…».

Όπως επισήμανε ο κ. Μαδιάς, ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Ο τράπερ είχε καταναλώσεις 2 -3 ποτά και δεν είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαδιάς είχε πέσει εξαρχής «μέσα» στις εκτιμήσεις του για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Σε δηλώσεις του τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον γνωστό τραγουδιστή, ο ειδικός πραγματογνώμονας είχε τονίσει:

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα».

Πηγές: iefimerida, enikos.gr