Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με νέους στο πλαίσιο του 12ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και, για άλλη μια φορά, η αναφορά του στους μισθούς προκάλεσε αντιδράσεις.

«Είναι χαμηλοί οι μισθοί στην Ελλάδα. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το ζήτημα των χαμηλών απολαβών», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός μίλησε για ολιστική αντιμετώπιση της ζωής και σημείωσε ότι δεν είναι σκοπός το ύψος του μισθού καθώς δεν αποτελεί το μοναδικό κίνητρο.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι’ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε ο πρωθυπουργός.

Το διάσημο μέσο Luben σατίρισε τον πρωθυπουργό με ένα viral βίντεο, το οποίο πέρα από γέλιο προσφέρει και προβληματισμό.

Αναδημοσίευση: ieidiseis.gr