Η γυναίκα επιτέθηκε και σε έναν άλλο υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές. Όσοι ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να το σκάσει.

Μαινόμενη 36χρονη, εισέβαλε στο χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της στο Πειραιά τον  κακοποίησε σωματικά και αφού έδειρε και έναν υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές εξαφανίσθηκε πριν προλάβουν να τη συλλάβουν οι αστυνομικοί. Το συμβάν σημειώθηκε χθες στη μια το μεσημέρι.

Η 36χρονη, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του συζύγου της. Όμως δεν περιορίστηκε στη λεκτική επίθεση αλλά όρμησε πάνω του και του έριχνε χαστούκια στο πρόσωπο και το σώμα.

Ένας υπάλληλος, προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταφέρει να γλιτώσει από την 36χρονη και τότε εκείνη επιτέθηκε και σε εκείνον ρίχνοντας του χαστούκια στο πρόσωπο και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Υπάλληλοι που ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να φύγει.

Οι δυο δαρμένοι άνδρες οδηγήθηκαν στο Τμήμα των Καμινίων όπου ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της δράστιδος, ενώ ο συνάδελφός του δεν επιθυμούσε να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια σε βάρος της γυναίκας που τον έδειρε.

Αναδημοσίευση: protothema.gr