Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθα νωρίτερα στην πλατφόρμα του Netflix μιας και από τις αρχές του Νοέμβρη έχουν αρχίσει οι νέες ταινίες που θα μας κρατήσουν παρέα τις επόμενες γιορτινές μέρες. Μέσα από τις ρομαντικές κωμωδίες, αλλά και ταινίες φαντασίας, το Netflix μας κρατάει συντρόφια αυτά τα Χριστούγεννα!

The Claus Family:

Όταν ο νεαρός πρωταγωνιστής, Jules (Mo Bakker) μαθαίνει για την σοβαρή αρρώστια του παππού του, θα αρχίσει να πιστεύει ξανά στο πνεύμα των Χριστουγέννων μιας και όλα αυτά τα χρόνια σιχαινόταν αυτή την συγκεκριμένη γιορτή και θα μάθει την αξία του να έχεις μια οικογένεια που σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Θα χρειαστεί την βοήθεια τους για να μπορέσει να σώσει αυτή την μαγική ημέρα του χρόνου.

Το poster της ταινιας

Πηγή φωτογραφίας: Netflix

The Princess Switch 3: Romancing The Star (Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγώντας Το Αστέρι):

Μετά από τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν οι δύο προηγούμενες ταινίες με την Vanessa Hudgens (σε τρείς ρόλους αυτή την φορά) έρχεται για μια τελευταία φορά, το finale της τριλογίας, όταν διαπράττεται μία μεγάλη κλοπή ενός ανεκτίμητου χριστουγεννιάτικου κειμηλίου, και η Μάργκαρετ με την βοήθεια της Στέισι, ζητούν βοήθεια από την πανίσχυρή σωσία τους Φιόνα και τον γοητευτικό πρώην της να κατακτήσουν ξανά το βασιλικό αυτό αντικείμενο τους.

Το poster της ταινιας απο το Netflix

Πηγή φωτογραφίας: marvelousvideos

Robin Robin (Ρόμπιν η Φτερωτή):

Μέσα από τις φωνές των Gillian Anderson, Richard E Grant, Bronte Carmichael και Adeel Akhtar, βλέπουμε μια σύντομη ταινία stop-motion μιας καλόκαρδης και αισιόδοξης κοκκινολαίμης κουκουβάγιας, η οποία μεγαλώνει μαζί με μία οικογένεια ποντικιών, και βασικό της ζήτημα είναι να αποδείξει στους υπόλοιπους της
οικογένειας της ότι είναι και αυτή μία σαν και αυτούς παρά την διαφορετικότητα της. Κάνει μία ευχή σε ένα χριστουγεννιάτικο αστέρι έτσι ώστε να καταφέρει να μάθει ποια είναι και πώς να πετάει. Αξίζει τον κόπο να της παρακολουθήσεις γιατί μαθαίνεις μέσα από την χιουμοριστική και παιδική του οπτική, να αποδέχεσαι τον πραγματικό σου εαυτού.

Poster της ταινίας με την κουκουβάγια - ποντικό

Πηγή φωτογραφίας: BBC.com

A Boy Called Christmas (Το Αγόρι που το είπαν – Χριστούγεννα):

Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο της Matt Haig, βλέπουμε την ιστορία του μικρού Νίκολα, όταν ξεκινάει το μακρινό του ταξίδι για να αποδείξει την ύπαρξη ενός μαγικού χωριού, του Elfhelm. Ψάχνει τον πατέρα του ο οποίος βρίσκεται στο μακρινό ταξίδι και ο ίδιος μαζί με τους συμπολίτες τους και η μαγιά των Χριστουγέννων,
ενώνει τους 2 διαφορετικούς κόσμους των ξωτικών και των ανθρώπων. Το cast αποτελούν οι Toby Jones, Sally Hawkins, Michiel Huisman, Jim Broadbent, Kristen Wiig, και Henry Lawfull.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Πηγή φωτογραφίας: skyacademystudios

Single All The Way:

Ο Peter (Michael Urie), στην προσπάθεια του να αποφύγει την γκρίνια της οικογένειας του για ακόμη μια χρονιά που είναι μόνος στα ερωτικά του, πείθει τον καλύτερό του φίλο Nick (Philemon Chambers) να παραστεί το ταίρι του στις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες μέρες εορτών με την οικογένεια του. Όταν όμως η μητέρα του Peter κανονίσει ένα τυφλό ραντεβού με τον όμορφο προσωπικό της γυμναστή (Luke Macfarlane), τα πραγματικά συναισθήματα του Luke αλλά και του Peter, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνια και η φιλία τους να αλλάζει ποιότητα.

Πρώταση για Χριστουγεννιάτικη ταινία.

Πηγή φωτογραφίας: lifesportal

Jingle Jangle: A Christmas Journey:

Ένα εντυπωσιακό μιούζικαλ περιπέτειας με εξαιρετικά οπτικοακουστικά εφέ, γυρισμένο στο στολισμένο Κόμπλτον και κεντρικό ήρωα τον παιχνιδοποιό Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) που η κάθε του δημιουργία είναι και ένα έργο τέχνης γεμάτο φαντασία και μαγεία. Οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα δεν αργούν να
γίνουν όταν ο καλύτερος και ποιο πιστός του μαθητής τον οποίο υποδύεται ο κωμικός Keegan-Michael Key, κλέβει την πολυτιμότερη του δημιουργία, και μαζί με την πανούργα, χαριτωμένη και πανέξυπνη εγγονή του (Madalen Mills), χρησιμοποιούν μια ξεχασμένη εφεύρεση του Jeronicus, και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσφέρουν στον κόσμο την κρυμμένη μαγεία και να επουλώσουν τις πληγές από τα βάσανα της κακής ζωής τους. Στόχος των δημιουργών μέσα από την μουσική, το αίσθημα της μαγείας και του φανταστικού κόσμου, δημιουργείται η ανάγκη της δύναμης και της συσπείρωσης της οικογένειας.

Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας

Πηγή φωτογραφίας: Youtube

Α Naija Christmas:

Μία Χριστουγεννιάτικη ευχή της Νιγηριανής μαμάς, για τα δύο ανύπαντρα παιδία της, έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω όταν τους υπόσχεται το πολυτελές σπίτι που διαμένουν αν καταφέρουν να παντρευτούν πρώτη και να της χαρίσουν εγγόνια. Η Νιγηριανή κουλτούρα, τα έθιμα των Χριστουγέννων και η εντυπωσιακή μουσική συντροφεύουν την ταινία σε ένα διαφορετικό κόσμο μακριά από τις συνηθισμένες γιορτινές μέρες, με το Νιγηριανό cast να προσφέρει το γέλιο και την μαγεία των Χριστουγέννων (Rachel Oniga, Kunle Remi, Segilola Ogidan).

Οι 4 χαρακτήρας στην ταινία του Netflix

Πηγή φωτογραφίας: playblog